Liefde voor buiten

Wij zijn Terry en Rowan en in 2021 hebben wij ons leven op zijn kop gezet. We zeiden vaarwel tegen onze bureaus en appartementen in de stad en besloten de wereld te verkennen. Met onze passie voor buiten (fora in het Portugees), zijn we de wereld gaan ontdekken en hebben we vele prachtige plekken gedeeld met anderen tijdens ons werk als gids op verschillende trails. In maart 2023 zijn we in het noorden van Portugal beland, een nog onontdekt paradijs

Een rustiek ‘landje’ veroverde ons hart: een ruïne met een tuin vol fruitbomen en weelderige planten. En iets hoger gelegen een groot grasveld omlijst door druivenranken, vanwaar we ons iedere avond vergapen aan adembenemende zonsondergangen en vergezichten. We zijn druk bezig dit ons thuis te maken, een plek waar we vooral fora zullen vertoeven!

1% voor de natuur

Gedreven door onze liefde voor het buitenleven en ons besef van de impact van menselijke activiteiten op het milieu doneren we 1% van onze winst aan natuurbescherming. Boek je een Fora-reis, dan kun je genieten van de prachtige natuur en haar gelijk een handje helpen. In 2024 kiezen wij voor Mossy Earth. Hun missie is het herstellen van wilde ecosystemen, het ondersteunen van dieren in het wild en de biodiversiteit en het helpen bestrijden van de klimaatverandering.

Waarom Fora?

Waarom reizen met Fora?

Waarom Fora?

Waarom reizen met Fora?

We horen je graag

Heb je vragen, speciale verzoeken of wil je meer informatie over onze reizen? Laat het ons weten! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.