Tips en adviezen voor jouw Fora op Madeira-reis

Om het meeste uit jouw Fora-reis te halen, delen we graag wat tips en adviezen met betrekking tot vluchten, vervoer en accommodaties.

Een vliegticket dien je zelf te boeken en we raden je aan dat zo snel mogelijk te doen. Als je vanuit Nederland of België vliegt kan dit vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Als je vragen hebt of graag advies wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

Afhankelijk van de aankomsttijden van de individuele deelnemers vertrekken we in de loop van de middag naar de eerste accommodatie in het pittoreske dorpje Camacha. Zodra we de aankomsttijden duidelijk hebben, zullen we laten weten hoe laat en vanaf waar we vertrekken.

Het (georganiseerde) programma eindigt op vrijdag 6 september, waarna je slaapt in het centrum van Funchal. Als je terugvliegt op zaterdag 7 september hoef je dus nergens rekening mee te houden en kun je terugvliegen op de tijd die voor jou het fijnst is.

Combineer je Fora-reis met het sfeervolle Lissabon

Combineer je reis naar Madeira met Lissabon door verschillende vliegtickets te boeken. Vaak is dit nog goedkoper en haal je nog meer uit je reis! Hieronder hebben we twee voorbeeldreizen gezet en we helpen je graag als je er niet helemaal uitkomt.

Voorbeeldreis

Madeira & Lissabon (1)

Op donderdag kom je ’s ochtends aan in Lissabon en heb je twee dagen om deze mooie stad te verkennen. Op zaterdagochtend stap je op het vliegtuig naar Funchal, Madeira, waar we je ’s middags opwachten. Na een week hiken, biken en ultiem ontspannen, vlieg je naar huis.

Heenreis € 125

 • Amsterdam – Lissabon € 69
  Donderdag om 07.25 uur met Transavia
 • Lissabon – Funchal € 55
  Zaterdag om 13.45 uur met Easyjet

Terugreis € 150

Funchal – Lissabon – Amsterdam
Zaterdag 7 september om 06.00 uur met TAP

Voorbeeldreis

Madeira & Lissabon (2)

Je vliegt op zaterdag van Amsterdam naar Funchal, waar we je ’s middags opwachten. Na een heerlijke week hiken en biken op het prachtige Madeira kun je ervoor kiezen om er een paar dagen in het sfeervolle Lissabon aan toe te voegen.

Heenreis € 150

Amsterdam – Funchal
Zaterdag om 06.30 uur met Transavia

Terugreis € 105

 • Funchal – Lissabon € 50
  Zaterdag om 06.00 uur met TAP
 • Lissabon – Amsterdam € 55
  Zondag om 19.55 uur met Transavia

En, ga je mee op avontuur?​

Zie je jezelf al hiken door ruige landschappen, van je fiets stappen om de imposante bergen te bewonderen, genieten van Madeirawijn en lekker lummelen? Klik dan hieronder om je aan te melden.