Tips en adviezen voor jouw Fora in de Algarve-reis

Om het meeste uit jouw Fora-reis te halen, delen we graag wat tips en adviezen met betrekking tot vluchten, vervoer en accommodaties.

Gebouw waar je naar fado kunt luisteren

Een vliegticket dien je zelf te boeken en we raden je aan dat zo snel mogelijk te doen. Als je vanuit Nederland of België vliegt kan dit vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Als je vragen hebt of graag advies wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

Pittoresk dorpje Lagos in de Algarve

Afhankelijk van de aankomsttijden van alle deelnemers vertrekken we in de loop van de middag naar de eerste accommodatie in een van de pittoreske dorpjes op de trail. Zodra we de aankomsttijden duidelijk hebben, zullen we laten weten hoe laat en vanaf waar we vertrekken.

Kliffen in de Algarve Zuid-Portugal

Het (georganiseerde) programma eindigt in de sfeervolle stad Lagos. Je kunt ervoor kiezen terug te vliegen vanaf het zuidelijke Faro (1 uur rijden) of met ons terug te rijden naar Lissabon (3 uur rijden) en vanaf daar terug naar huis te vliegen. Zo kun je ook de stad nog verkennen!

Combineer je Fora-reis met het sfeervolle Lissabon of stranddorp Faro

Het boeken van twee enkele reizen is vaak goedkoper en op deze manier haal je nóg meer uit je reis! Hieronder hebben we twee voorbeeldreizen gezet en we helpen je graag als je er niet helemaal uitkomt.

Voorbeeldreis 1

Algarve & Lissabon

Als je een aantal dagen eerder aankomt dan Fora in de Algarve begint (of een paar dagen langer blijft), heb je tijd om het mooie Lissabon te verkennen. Na een week hiken rijd je mee terug naar Lissabon en vlieg je vanaf daar terug naar huis.

Retour

  • Amsterdam – Lissabon € 120
  • Brussel – Lissabon € 100

Voorbeeldreis 2

Lissabon, Algarve & Faro

Als je de tijd hebt en zo veel mogelijk wil zien van de regio, kun je ook beginnen met een paar dagen Lissabon, genieten van een week Fora in de Algarve en afsluiten in het zuidelijke stranddorp Faro.

Heb je Lissabon al gezien, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon aan te komen op de vertrekdag van de trail, maar er wel een aantal dagen Faro aan vast te plakken.

Heenreis

  • Amsterdam – Lissabon € 70
  • Brussel – Lissabon € 50
Terugreis
  • Faro – Amsterdam € 90
  • Faro – Brussel € 80

Ga je mee op avontuur?

Zie je jezelf al hiken en fietsen langs deze prachtige kustlijn, een duik in zee nemen en genieten van de lokale keuken in de sfeervolle dorpjes? Voor november 2024 zijn er nog 2 plaatsen beschikbaar.